Even voorstellen

In deze praktijk zijn de kinderfysiotherapeuten Rosalie Pijnenburg en Mechthild van de Ven werkzaam.

Ieder kind is anders en heeft een andere benadering nodig. Dat maakt ons werk zo leuk! We stellen de vraag van ouders en het kind centraal: wat zijn de problemen en wensen ten aanzien van de ontwikkeling van het kind. Ouders worden altijd bij het behandelproces betrokken. Samen streven we naar de beste oplossingen.
Juist de diversiteit van de hulpvragen zijn voor ons de uitdaging om elke dag weer met veel plezier met kinderen te werken.

 

Rosalie behaalde haar diploma fysiotherapie in 1982 in Breda. Daarna is ze gaan specialiseren tot kinderfysiotherapeut en heeft op diverse locaties ervaring opgedaan met kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsniveaus.  Kinderfysiotherapie is een breed vakgebied, met veel enthousiasme is ze zich continue blijven bijscholen.  Haar praktijk Kinderfysiotherapie Oisterwijk bestaat sinds 2009 en inmiddels werkt ze daar alweer een hele tijd samen met Mechthild.

Rosalie Pijnenburg is opgenomen in het BIG-register.https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/99034706804

 

 

Mechthild behaalde haar diploma fysiotherapie in 1991. Meteen daarna is ze in Utrecht gaan specialiseren tot kinderfysiotherapeut. Nadat ze op diverse locaties ervaring met kinderen opgedaan heeft is ze in 2015 opgeleid tot Master Pediatric Physical Therapy (MPPT). Naast haar werkzaamheden in de praktijk van Rosalie in Oisterwijk is ze ook als kinderfysiotherapeut / maat verbonden aan Fysio Mariastraat in Rijen.

Mechthild van de Ven is opgenomen in het BIG-register. https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/49035276604