Even voorstellen

De kinderfysiotherapeuten zijn Rosalie Pijnenburg en Mechthild van de Ven.

Rosalie behaalde haar diploma fysiotherapie in 1982 in Breda. Daarna is ze gaan specialiseren tot kinderfysiotherapeut en heeft op diverse Rosalie-Pijnenburglocaties ervaring opgedaan met kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsniveaus.
Kinderfysiotherapie is een breed vakgebied, met veel enthousiasme is ze zich continue blijven bijscholen. Juist de diversiteit van de hulpvragen van kinderen zijn voor Rosalie de uitdaging om elke dag weer met veel plezier in de praktijk te werken.
Haar praktijk Kinderfysiotherapie Oisterwijk bestaat sinds 2009 en inmiddels werkt ze daar alweer een hele tijd samen met Mechthild van de Ven.

Rosalie Pijnenburg is opgenomen in het BIGregister.
Voor meer informatie: https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/?bignummer=99034706804

 

Mechthild behaalde haar diploma fysiotherapie in 1991. Meteen daarna is ze in Utrecht gaan specialiseren tot kinderfysiotherapeut. Nadat ze opMechthild-van-de-Ven diverse locaties allerlei ervaring met kinderen opgedaan heeft is ze in 2015 opgeleid tot Master Pediatric Physical Therapy (MPPT).  Naast haar werkzaamheden in de praktijk van Rosalie in Oisterwijk is ze ook als kinderfysiotherapeut / maat verbonden aan Fysio Mariastraat in Rijen.

Mechthild van de Ven is opgenomen in het BIGregister.
Voor meer informatie: https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/49035276604

 

 

Ieder kind is anders en heeft een andere benadering nodig. Dat maakt ons werk zo leuk! We stellen de vraag van ouders en het kind centraal: wat zijn de problemen en wensen ten aanzien van de ontwikkeling van het kind. Ouders worden altijd bij het behandelproces betrokken. Samen streven we naar de beste oplossingen.

In de loop der jaren hebben Rosalie en Mechthild allerlei bij- en nascholing gedaan.
Ze hebben onder meer extra opleiding gevolgd voor onderzoek en behandeling van zuigelingen van 0-2 jaar, het meten van de scheve schedel bij asymmetrische zuigelingen (plagiocephalometrie), onderzoek en behandeling van kinderen met schrijfproblemen, het verbeteren van kracht en conditie bij kinderen, medical taping bij kinderen, onderzoek en behandeling van kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblemen en onderzoek en behandeling van kinderen met continentie problemen.