Fitkids

In samenwerking met Medifit fysiotherapie geven wij Fitkids in groepsverband. De lessen zijn op maandag en donderdag na school.
Fitkids is fitness voor kinderen van zes tot achttien jaar met een chronische ziekte, beperking
of langdurige aandoening. De kinderen trainen en bewegen 2x per week in kleine groepjes gedurende een half jaar tot een jaar onder begeleiding van sportfysiotherapeut Joris van Laarhoven en kinderfysiotherapeut Mechthild van de Ven. Het doel is altijd om toe te werken naar een reguliere sport.

In een Fitkids-uur wordt er zowel individueel op fitnessapparatuur, als in groepsverband getraind. In groepsverband worden allerlei soorten sport en spel gedaan.

Bij Fitkids ontdekken de kinderen dat bewegen leuk en goed voor je is. Voor ieder kind worden er individuele doelen gesteld, waarbij er gewerkt wordt aan de verbetering van de fysieke en mentale conditie. Het uiteindelijke doel is de doorstroom naar een sportclub.
Fitkids wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Hiervoor is een verwijzing van een huisarts, kinderarts of specialist nodig. Meer informatie vind je op www.fitkids.nl

Neem gerust contact op voor nadere informatie met:
Rosalie Pijnenburg 06-152013 rosalie@kinderfysiopraktijk.nl
Joris van Laarhoven 013 – 5905677 joris@medifitfysiotherapie.nl
Mechthild van de Ven 06-10950735 mechthild@kinderfysiopraktijk.nl